libur Villa Deshaies rentals Deshaies Villa di Pointe batré Guadelup

Villa Deshaies - Deshaies Rental - rentals libur Deshaies

Villa Deshaies klik di dieu buku online

Deshaies Pointe Batre villa Pondok Guadelup
Keindahan alam pulo, alam parawan jeung ditangtayungan tina Basse Terre, leuweung, gunung, pandangan Laut Karibia ... ..

Ieu dina situs luar biasa ieu nu disebut imah libur jeung kolam renang "Villa Palma". Nestled dina titik pangluhurna ti Domaine de la Pointe Batterie di Deshaies, anjeun bakal ngarasakeun view panorama stunning sahiji teluk sahiji kota nu.

Deshaies, Desa otentik leutik West India fishing antara laut jeung gunung nawarkeun sagala amenities diperlukeun pikeun tetep unforgettable. Jadi cocoba ku rupa réstoran India Kulon pikeun pangalaman kuliner leres, Anjeun bakal disambut kalawan leungeun kabuka sarta warmly.

Lokasi villa teh, deukeut pantai of Grande Anse jeung Mutiara baris nawarkeun pleasures seaside. Diving peminat (snorkeling atanapi bottled), manggihan nu seabed geulis. loka oge idéal pikeun hiking, sarta kagiatan cai sejenna ... anjeun gaduh sakabeh dunya pikeun manggihan: curug, museum, distillery, Botanical Garden (baheulana milik Coluche nu 200 méter ti Villa).

La Palma villa ieu dilengkepan di pangalusna pikeun tetep pikaresepeun:
Comfortably mikaresep dek na badag (bérés) sarta kolam renang pribadi sareng pintonan laut, sadaya nembe direnovasi. Kamar gaduh AC atanapi tiasa pegat.