Odcisk

Odcisk

1. Prezentacja serwisu.

Zgodnie z prawem 6 2004 575-21 2004 June XNUMX za zaufanie w gospodarce cyfrowej, jest oczywiste dla użytkowników strony www.villapalma.fr tożsamość różnych interesariuszy w kontekście jego realizacja i działania następcze:

Właściciel: SCI ROULETTE
Creator: IWOO Communication
Menedżer publikacji: firma IWOO - contact@iwoo.fr
Oficjalna publikacja jest osoba fizyczna lub osoba prawna.
Webmaster: IWOO Communication - contact@iwoo.fr
Prowadzący: OVH - 2 rue Kellermann - 59100 Roubaix - Francja.

2. Warunki korzystania z serwisu i oferowanych usług.

Korzystanie ze strony www.villapalma.fr oznacza pełną akceptację ogólnych warunków użytkowania opisanych poniżej. Te warunki użytkowania mogą być modyfikowane lub uzupełniane w dowolnym momencie, dlatego użytkownicy witryny www.villapalma.fr są zachęcani do regularnego korzystania z nich.

Ta strona jest zwykle dostępna dla użytkowników w dowolnym momencie. Przerwę w związku z konserwacją techniczną może jednak podjąć decyzja pod adresem www.villapalma.fr, która następnie podejmie próbę przekazania użytkownikom dat i godzin interwencji.

Strona internetowa www.villapalma.fr jest regularnie aktualizowana przez SCI Roulette. W ten sam sposób wzmianki prawne można modyfikować w dowolnym momencie: nakładają one jednak na użytkownika, który jest proszony, aby odwoływał się do niego tak często, jak to możliwe, w celu odnotowania go.

3. Opis świadczonych usług.

Celem strony internetowej www.villapalma.fr jest dostarczenie informacji dotyczących wszystkich działań firmy.

SCI Roulette stara się zapewnić stronie internetowej www.villapalma.fr możliwie dokładne informacje. Jednakże nie może być pociągnięty do odpowiedzialności za pominięcia, niedokładności i braki w aktualizacji, czy to przez fakt, czy przez partnerów stron trzecich, którzy dostarczają te informacje.

Wszystkie informacje wskazane na stronie www.villapalma.fr są podane jako wskazówka i prawdopodobnie będą ewoluować. Ponadto informacje na stronie www.villapalma.fr nie są wyczerpujące. Podlegają one modyfikacjom, które zostały wprowadzone od momentu ich udostępnienia.

4. ograniczenia umowne dotyczące danych technicznych.

Witryna wykorzystuje technologię JavaScript.

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za szkody związane z korzystaniem z serwisu. Ponadto, użytkownik zgadza się na miejscu dostęp do witryny przy użyciu najnowszych urządzeń, niezawierające wirusa iz niedawnym przeglądarce up-to-date

5. własności intelektualnej i podrabianie.

IWOO jest właścicielem praw własności intelektualnej lub ma prawo do korzystania ze wszystkich elementów dostępnych na stronie, w tym tekstu, obrazów, grafiki, logo, ikon, dźwięków, oprogramowania.

Jakiekolwiek powielanie, reprezentacja, modyfikacja, publikacja, adaptacja całości lub części elementów strony, bez względu na zastosowane środki lub proces, jest zabroniona bez uprzedniej pisemnej zgody SCI Roulette.

Bezprawne wykorzystanie terenu lub jego materiały zostaną uznane za naruszenie i ścigane zgodnie z artykułami L.335-2 i następnych Kodeksu Własności Intelektualnej.

6. Ograniczenia odpowiedzialności.

IWOO nie ponosi odpowiedzialności za bezpośrednie lub pośrednie uszkodzenie sprzętu użytkownika podczas uzyskiwania dostępu do strony internetowej SCI Roulette, wynikające z użycia sprzętu, który nie spełnia specyfikacji wskazanych w punkcie 4, pojawienie się błędu lub niezgodność.

IWOO nie ponosi odpowiedzialności za szkody wtórne (takie jak na przykład utrata rynku lub utrata możliwości) wynikające z korzystania ze strony www.villapalma.fr.

Interaktywne przestrzenie (możliwość zadawania pytań w obszarze kontaktu) są dostępne dla użytkowników. SCI Roulettese zastrzega sobie prawo do usunięcia, bez uprzedniego powiadomienia, wszelkich treści zamieszczonych w tej przestrzeni, które mogłyby naruszać prawo obowiązujące we Francji, w szczególności przepisy dotyczące ochrony danych. Jeśli dotyczy, SCI Roulette zastrzega sobie również prawo do kwestionowania odpowiedzialności cywilnej i / lub karnej użytkownika, w szczególności w przypadku rasistowskiej, obraźliwej, zniesławiającej lub pornograficznej wiadomości, niezależnie od użytego medium. (tekst, fotografia ...).

7. Zarządzanie danymi osobowymi.

We Francji, dane osobowe są szczególnie chronione U. Nr 78-87 6 od stycznia 1978, ustawy nr 2004-801 od 6 2004 sierpnia art L. 226-13 kk oraz Dyrektywy Europejskiej 24 października 1995.

Przy okazji korzystania ze strony www.villapalma.fr można gromadzić: adres URL linków, przez które użytkownik uzyskał dostęp do strony www.villapalma.fr, dostawca usług użytkownik, adres IP (Internet Protocol) użytkownika.

W każdym przypadku IWOO gromadzi jedynie dane osobowe użytkownika na potrzeby pewnych usług oferowanych przez stronę www.villapalma.fr. Użytkownik przekazuje te informacje z pełną znajomością faktów, w szczególności, gdy sam je wprowadza. Następnie użytkownik witryny www.villapalma.fr określa, czy należy podać te informacje.

Zgodnie z 38 i następnych 78 17 orzecznictwem stycznia 6 1978 odnoszącego się do danych, plików i wolności, każdy użytkownik ma prawo dostępu, sprostowania i opozycji do danych osobowych o nim, poprzez złożenie pisemnego i podpisanego wniosku, wraz z kopią dokumentu tożsamości z podpisem części uchwytu, podając adres, na który należy przesłać odpowiedź.

Żadne dane osobowe użytkownika strony internetowej www.villapalma.fr nie są publikowane bez wiedzy użytkownika, wymieniane, przekazywane, przypisywane lub sprzedawane na jakiekolwiek wsparcie stronom trzecim. Jedynie założenie zakupu SCI Roulette i jego praw umożliwiłoby przekazanie takich informacji potencjalnemu nabywcy, który z kolei miałby taki sam obowiązek przechowywania i modyfikowania danych w odniesieniu do użytkownika strona internetowa www.villapalma.fr.

Witryna nie jest zgłaszana do CNIL, ponieważ nie gromadzi danych osobowych. ,

Bazy danych są chronione przez przepisy ustawy z lipca 1 1998er transpozycji dyrektywy 96 / 9 z 11 1996 marca w sprawie ochrony prawnej baz danych.

8. Hipertekstowe linki i ciasteczka.

Strona internetowa www.villapalma.fr zawiera szereg linków hipertekstowych do innych stron, utworzonych za pomocą autoryzacji SCI Roulette. Jednakże SCI Roulette nie ma możliwości zweryfikowania zawartości odwiedzanych w ten sposób stron i nie ponosi za to odpowiedzialności.

Nawigacja na stronie www.villapalma.fr może spowodować instalację plików cookie na komputerze użytkownika. Plik cookie to niewielki plik, który nie pozwala na identyfikację użytkownika, ale zapisuje informacje dotyczące nawigacji komputera na stronie. Uzyskane w ten sposób dane mają na celu ułatwienie późniejszej nawigacji na stronie, a także mają na celu umożliwienie różnych pomiarów obecności.

Odmowa instalacja cookie może uniemożliwić dostęp do niektórych usług. Jednak użytkownicy mogą skonfigurować swoje komputery w następujący sposób odmówić instalacji plików cookie:

W Internet Explorer: karta narzędzi / opcje internetowe. Kliknij Prywatność i wybierz Zablokuj wszystkie pliki cookie. Zatwierdź w Ok.

Pod Netscape: Edytuj kartę / Preferencje. Kliknij Zaawansowane i wybierz Wyłącz ciasteczka. Zatwierdź w Ok.

9. Prawo i sądownictwo.

Wszelkie spory związane z korzystaniem ze strony www.villapalma.fr podlegają prawu francuskiemu. Jego wyłączna właściwość należy do właściwych sądów w Paryżu.

10. Główne przepisy dotyczyły.

Ustawa Nr 78-87 6 od stycznia 1978, w tym w brzmieniu ustawy nr 2004-801 z 6 2004 sierpnia odnoszące się do danych, plików i wolności.

Prawo 2004-575 21 Czerwiec 2004 za zaufanie do gospodarki cyfrowej.

11. Lexicon.

Użytkownik: Łączenie z internetem, stosując wspomnianą witrynę.
Informacje osobiste: „informacje, które umożliwiają jakiejkolwiek formie, bezpośrednio lub pośrednio, identyfikację osób, których one dotyczą” (art 4 U. Nr 78-17 6 od stycznia 1978).