Villa Deshaies liburan sewa Villa Deshaies ing baterai Guadeloupe

Villa in Deshaies - liburan rental Deshaies - liburan rental Deshaies

Villa Deshaies klik kene kanggo nyambung online

Deshaies Pointe Battery villa rental Guadeloupe
Keindahan alam kepuloan, prawan lan alam perlindungan saka Basse Terre, alas, gunung, pemandangan Laut Karibia ... ..

Ana ing situs iki sing luar biasa, rental liburan karo kolam renang "Villa Palma" dumunung. Dumunung ing titik paling dhuwur Domaine de la Pointe Battery ing Deshaies, sampeyan bakal seneng panorama sing narik ati ing teluk kutha.

Deshaies, asli desa nelayan Karibia asli antarane segara lan gunung nawakake kabeh fasilitas sing perlu kanggo tetep ora iso lali. Ayo digodha dening restoran India Barat kanggo pengalaman kuliner sing nyata, sampeyan bakal diwenehake kanthi tangan terbuka lan kanthi sedhela.

Lokasi vila, cedhak pesisir Grande Anse lan Pearl bakal menehi sampeyan kesenengan pinggiran pesisir. Penyayang diving (snorkel utawa botol), nemokake seabed ayu. Situs iki uga kondhang kanggo hiking, lan aktivitas banyu liyane ... sampeyan duwe donya kabeh kanggo nemokake: waterfalls, museums, distillery, Botanical Garden (mantan properti Coluche sing 200 meter saka Villa).

Palma villa dilengkapi ing paling apik kanggo nyenengake penake:
Sampeyan bakal seneng nyedhaki deck gedhe (teras) lan blumbang pribadi karo panorama laut, kabeh sing direnovasi. Kamar-kamar iku udara kahanan utawa bisa ventilated.